ПАТРИОТЕ И ИЗДАЈНИЦИ (САМО КОЈИ СУ КОЈИ?)

„Наше садашње руководство је под приличним утицајем Запада. Црква чини све да њихову свест веже за моћну руску историју и за руску цркву“, рекао је српски патријарх
Руски патријарх Кирил II је  такође критиковао политичко руководство Србије.
Iz SPC je ova izjava već demantovana:  Kabinet patrijarha Irineja demantovao je informaciju (koju su prenele sve agencije) da je patrijarh Irinej u razgovoru s ruskim patrijarhom Kirilom kritikovao državno rukovodstvo Srbije.
– Njegova svetost patrijarh srpski Irinej krajnje neprijatno je iznenađen lažnom informacijom da je u razgovoru sa svojim domaćinom izrekao kritike i optužbe na račun državnog rukovodstva Srbije – navedeno je u saopštenju.
САМО ВЕЛИКА РУСИЈА МОЖЕ ИЗБАВИТИ СРБЕ И СРБИЈУ ИЗ КАНЏИ АМЕРИЧКЕ ЗВЕРИ. 
Ослобађање Србије је могуће само уз активну помоћ власти Русије – на исти начин на који су њихови западни противници 1990тих година продрли на политичку позорницу Србије (новац, новац, новац, стална субверзија српских властодржаца на сваки директан и инидиректан начин уз помоћ младих Срба истренираних у неком руском “Сегедину“ 
Када срби почну да уважавају и користе своју ћирилицу, Бог ће нам помоћи да отворимо руднике разних енергената.
Najpre su ih Ruje potukli vojno, a sada evo ih tuku i ekonomski
Image
U kom svetu vi zivite?
Image
Србин
Руководство Србије су АМЕРИЧКИ ЈАЊИЧАРСКИ БЕГОВИ КОЈИ ЗА ИНТЕРЕС АМЕРИКЕ, И СВОЈ ИНТЕРЕС, У РОПСТВУ ДРЖЕ ЧИТАВУ СРБИЈУ.САМО ВЕЛИКА РУСИЈА МОЖЕ ИЗБАВИТИ СРБЕ И СРБИЈУ ИЗ КАНЏИ АМЕРИЧКЕ ЗВЕРИ. ДА ЗДРАВСТВУЕТ ВЕЉИКАЈА РУС !!!
има Бога
Браво за Патријрхе. Изгледа да ипак није тако црно како смо се плашили. Изгледа да се слободније мисли и говори кад се крочи на свето у слободно руско тло.

Петар

Многи ЕУ фанатици и љубитељи САД ће рећи да је Русија то остварила захваљујући огромним енергетским ресурсима и другим природним богатсвима. То је делимично тачно, али то је само одскочна даска на путу Русије ка једној од најразвијенијих и привредно најјачих земаља у свету. Русији фали око 100 милиона становника да би се оптимално развијала (добиће их кроз Евроазиску унију). Као током 20. века, тако и сада Русија представља велику опасност за запад и велику наду и ослонац за остали део света. То Русија схвата и зато се убрзано наоружава. Неће више бити 1941. године. 
И још нешто, свима онима који говоре да је Русија ово постигла захваљујући енергентима, треба да буде јасно да су западне земље високи БДП постигле захваљујући пре свега експлоатацији и терору осталог света, а то време пролази.

још мало

Још да Кина престигне САД(за коју годиницу),па да запевамо сложно:“Америка и Енглеска биће земља пролертерска“.
Где би им крај био да их крупан англо-амерички капитал не зави у црно са Лењином!?

Dragan

Najpre su ih Ruje potukli vojno, a sada evo ih tuku i ekonomski. mizerni su ti Germani, oni se sile samo nad višestruko slabijim, a od jačih i od same pomisli napune gaće.

Мика Дорћолац

Пишите ћирилицом. Руси пишу ћирилицом, мало је различита од наше.Имају я,й,ы,ь,Ъ,ю
Захваљујући ћирилици Бог им дао енергенте. Када срби почну да уважавају и користе своју ћирилицу, Бог ће нам помоћи да отворимо руднике разних енергената. То треба да се деси док не дође Европска унија, да нам све узме, да овде радимо као њихови робови. Напред стране инвестиције, српске доле. Срби – напред у робље да за Немце градимо магистрале

straight
Svakako je dobro videti ovakav napredak Rusije, ali treba uzeti i druge faktore u obzir a ne samo GDP ili PPP. Nemacka ima oko 82-83 miliona stanovnika , a Rusija oko 145. Japan ima 125 mil. stanovnika a skoro 1000 milijardi dolara veci PPP od Rusije (i to bez svojih izvora energije!) A GDP po stanovniku pokazuje jos nepovoljniju sliku …Takodje bi trebalo videti kakav je prosecan zivotni standard u zemljama tipa Japan, Nemacka, neko pomenu Dansku , i zemalja u usponu (BRICS).. Kina je najvise napredovala naravno , ali ima ogroman procenat siromasnog stanovnistva od svojih 1.2-1.2 milijarde ..Za jedno 5-10 godina ce se sve bolje videti, nece biti izgovora permanentne recesije na Zapadu.
koautor
Od Evrofanatika gori su samo Rusofili.Umesto da se stvari analiziraju-navija se;Rusiju volimo slepo i nekriticki kao bosanski musl.Tursku-kojima se inace smejemo zbog toga.Rus se predvidja rast od samo 1.8%ove god(na pocetku prognoze Sv Banke bile 3.3,Putin poludeo kad je postalo jasno da ce biti 2.2 zapretivsi ministrima ribanjem jer Rus sa tim rastom ne moze da sprovede zacrtanu ekon.politiku).SAD ce verovatno imati isti rast kao iprosle-2.2.Za genijalne komentatore-Rus cveta a SAD propada!U Kaliforniji pronadjena nafta-moguce da ce SAD preteci Saudi Arab i postati 1.proizvodjac nafte na svetu do 2020.Moc Rusije vidi se i u slucaju Snoudena-zamislite da Ameri drze odbeglog ruskog obavestajca na aerodromu i traze da se obaveze da nece stetiti Rusiji?U kom svetu vi zivite?Zreo narod analizira i poznaje svet u kome zivi-a deca navijaju i kad ne dobiju to sto ocekuju kukaju-izdao nas ovaj ili onaj!Sta mislite-zreli sunarodnici-da li ovaj stav znaci da sam ja za Zapad a protiv Rusije!?
весела компилација коментара са нспм-а на тему „Русија побеђује на свим фронтовима“
плус мој скромни али цензурисани допринос: Брм: „по чему се ово разликује од муфтије Церића/Зукорлића кад више воле Турску и Арапе него свој народ и своју државу? сви код дорћолског муфтије на курс патриотизма

10 mišljenja na „ПАТРИОТЕ И ИЗДАЈНИЦИ (САМО КОЈИ СУ КОЈИ?)

 1. Захваљујући ћирилици Бог им дао енергенте. Када срби почну да уважавају и користе своју ћирилицу, Бог ће нам помоћи да отворимо руднике разних енергената.

  Ljуби ga мајка

  Sviđa mi se

 2. Приређивач овог текста се труди да дискредитује сваку емоционалну идентификацију са Русима, стављајући је или извлачећи из уста немуштих.

  Вероватно је учио од ЦНН-а, који прилоге из источног блока зачињава сликом одрпаних, крезубих, и болесних.

  Sviđa mi se

  • Чак је проблематично, и ничим непоткрепљено ругање употребљено,стављањем под наводнике сасвим луцидне реченице:

   „Где би им крај био да их крупан англо-амерички капитал не зави у црно са Лењином!?“

   Sviđa mi se

   • Мислим да и ви и приређивач претерујете, сваки на свој начин; мада, искрено – не разумем злу крв која се наслућује… Он је у задње време нешто разочаран импотентним патриотама који се такмиче у заклињању Србији и Русији, док вас неколицина – као да сте открили уљеза који је залутао на вашу територију па покушавате да га некако неутралишете, док сте још јачи.
    Лично, и мени је бљутава снисходљивост према силницима било ко да су; ово што је брм издвојио из коментаторског ћошета НСПМ је само врх леденог брега. Али није то прави проблем… Проблем је у томе што ти људи, кад испишу своје кићене хвалоспеве рудним богатствима за која је заслужна ћирилица – погледају на сат, искључе рачунар и оду да тргују, додељују кредите, месе кифле или једноставно – залегну на спавање… За њих се љубав према свесловенству, Русији и Србији завршава оног тренутка кад се дисконектују са Мреже и они мисле да су свој део дуга отаџбини отплатили куцкањем. Тако испада да превише Срба има добру вољу да нешто предводи и организује, али смо у дефициту са пешадијом, оном која мора да „овери“ ствар; све без тога је … ДСС.

    Sviđa mi se

   • Трудим се да се не заклањам иза било које групе, тако да је свако слободан да ме директно прозове за написано.

    Оно што сам критиковао се своди на две ствари:

    1. Прозивка невештих анонимуса – политичких аутсајдера – и искориштавање њихове НЕПИСМЕНОСТИ за дискредитацију иначе, у најмању руку, легитимних идеја, које су, успут, супротне идејама и постуцима актуелне власти.

    2. Кориштење наведеног поступка ради оповргавања ноторних чињеница – види цитат из мог претходног коментара.

    Мислим да сте ми сервирали добру параболу – замислите да, у тренутку пуцања фронта, неко почне да критикује поједине војнике због ставова из љубавних писама, а да им притом не зна ни идентитет.

    Sviđa mi se

 3. Klaus je isuviše inteligentan da ne bi bilo jasno da se pravi blesav.. ja ne prozivam nevešte anonimuse, već uređivačku poliitiku veštih doktora nauka koji navodnim anonimusima, uglavnom penzionisanim u „Službama“ spinuju masu na mržnju i besmislene pokrete.. i usađjuju sliku o Srbima kao jalovim retardima, što je poznata politika UDBE, preko pijanih najedenih književnika iz Francuske .. isuviše je očigledno da to baš i niej tako naivno i spontano..
  Klaus je isuviše inteligentan da ne bi bilo jasno da se pravi blesav.. i oko još jednog pitanja..meni su važna načela a ne moral Zulu plemena.. za mene je drugosrbijaš kome je važmij politikia SAD načelno isto što i patriJOta kome je važnija Rusija od Srbije..bošnjački vehabija koji gleda put Meke isto što i srBski patrijOta koji gleda u patrijarha Kirila.. M.. U ZRCALU VIDI I OVO: „“Ako HRT vrlo brzo ne obnovi rad redakcije Religijskog programa, Katolička crkva će smatrati da se u pitanje dovodi važan segment međudržavnog Ugovora između Republike Hrvatske i Svete Stolice“, stoji u poruci biskupa.
  da se izrazim vašim jeziokom – iZDAJNICI

  Sviđa mi se

 4. Остајем при реченом.

  Преферирање Русије или САД је сасвим легитимно, као и индиференција. Мржња према једном, другом или трећем је нешто сасвим друго.

  Сећам се сведочења француских лекара, волонтера из крајишких болница. Хашке судије су биле запрепаштене њиховим отвореним симпатијама према Србима, уз одсуство анимозитета према другима и самим тиме према истини. Данашња идеологија је усмерена ка подршци међусобној мржњи, конкуренцији и моралу који из тога проистиче.

  Анимозитет према русофилији или англофилији је узрок анимозитета унутар српског корпуса. Русофобија има посебну димензију, због исконске идентификације с Русима. А ви можете да размислите о томе, а и не морате.

  Прозивати некога због преференци у кафани, библиотеци, кревету, или савезништву, представља чешљање док кућа гори, и доливање уља на ватру.

  Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s