Tomislav Karamarko i politika Kremlja na Balkanu

Srpski premijer, Orbanov i Putinov saveznik koji namiguje i NATO-u, navijao je za Karamarka i bio u svakom trenu pomoći HDZ-u, naročito pokretanjem aranžiranih sukoba sa Zagrebom, koji su Karamarku trebali dati legitimaciju domoljuba.

radio gornji grad

1. a. kremlj1

Tihomir Orešković je preko noći, odbijanjem da preda SOA-u i prekine arbitražu s Mađarima, poremetio dugo i pažljivo pripremani plan u kojemu su važnu ulogu imale i svjetske sile. 

Piše: Boris Rašeta (Express)

Što se to, u stvari, u Hrvatskoj dogodilo proteklih pola godine, a pripremano je puno dulje? Je li postojao neki plan prema kojemu su djelovali Karamarko, Petrović i njihovi suradnici? Koji je bio njihov krajnji cilj? Kakav je geopolitički kontekst cijele priče te kakve su uloge Viktora Orbana, Vladimira Putina i Aleksandra Vučića u cijeloj priči? Zašto je Tomislav Karamarko nakon preuzimanja vlasti tako opsesivno inzistirao na preuzimanju MUP-a, SOA-e, DORH-a, Uskoka i Pnuskoka? Kakva je uloga nafte, plina, LNG terminala? Zašto je Karamarko preko noći zaboravio priču o lustraciji, dekomunizaciji, zakonima o zaštiti imena i djela Franje Tuđmana i Gojka Šuška, pa ustrajno ponavljao samo jedno – razmatranje arbitraže s Mađarima? Tko je utjecao…

View original post 1.887 more words

2 mišljenja na „Tomislav Karamarko i politika Kremlja na Balkanu

  1. Povratni ping: Мр. Бранимир (Вишњи/чи/ћ): ОЈ СРБИЈО (НА ВОДИ) МЕЂУ ГАСОВИМА | P R E V R A T

  2. Hm,hmm…ovoga trenutka, nekoliko hiljada gradjana Belorusije, demonstrira protiv Lukasenka, i protiv „clana 3″, zakona, kojim se, kaznjava,svako punoletno lice,osim penzionera, ako se utvrdi da nije zaposleno 6 meseci ,znaci,posla ima, a nekakvi OTPORasi,nece da rade, hoce da menjaju vlast…a, zakon se odnosi na namerno ne zaposlene,skitnice i klosare..“zakasnela hipi generacija“..?

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s