Драган Томић-Хиџра 3, Солапсизам, Хипергамија и Бела Куга

Синишина поствка, осликава традиционални наратив, који је створио Србију и који на жену гледа као на Српкињу те стога има природну тежњу да исту брани. И ја сам до скора имао исто размишљање, међутим проблем је настао, што када сам кренуо да се бавим насиљем над женама, такав став је константно давао погрешне резултате. Стога сам био принуђен да га променим и да жену сагледам из тотално другачијег угла. Тек тада ствари су легле на своје. У том светлу, и Ислам и Хиџра постали су јасни ко суза, као и њихови фемино-Марксисти у Европи. Ма колико сурово и бездушно изгледало,ова два процеса су апсолутно компатибилна и међусобно се подржавају.

  • Солапсизам

Женски ум је солапсистички. Као такав он реалност представља не онаквом каква је, већ каквом је жена доживљава. Код солапсисте, он не почива у свету већ обрнуто, свет почива у њему, свет и реалност је његова креација. Солапсизам не треба бркати са нарцисоидношћу, већ га треба посматрати као виртуелну стварност. Жена своју перцепцију реалности доживљава као једино могућу и реалну и у тој перцепцији она је у центру, јер је она снагом свога ума и креира. Стога све шта јој се дешава у животу, увек има рационално и логично објашњење и њене акције су стога увек оправдане и исправне јер су увек продукт њене воље.

Код солапсиста ствари не само да су дефинисане, оне су пре дефинсане и као такве оне су статичне и не промењиве. Избор не постоји, већ постоји само подређивање унутрашњем наративу. Другим речима, жена има апсолутно право да бира између наратива које је сама креирала у својој глави и сходно томе она се односи спрам реалности. Како солапсиста не признаје спољну реалност, јер је ни не види, она константно тражи од спољног света да јој се прилагоди њеном унутрашњем наративу. Комуникација са спољним светом се одвија у једном правцу, од спољног света ка солапсисти. Солапсиста онда узима импуте из спољног света и кроз унутрашњи наратив их мења тако да они увек подржавају слику о њему као малом Богу и онда ту перцепцију, солапсиста пројектује назад у свет.

Ово је кључно место у разумевању разлике између женске и мушке перцепције реалности и прва раскрсница на којој долази до сукоба између полова који резултирају насиљем. Такође на ширем плану, ово је и кључ за разумвевање Ислама и хиџре.

Женски солапсизам чини да свака одлука коју жена донесе увек и само је мотивиасна личном добити. За њу, осећај личне одговорности спрам спољног света не постоји, она стога се не осећа одговорном како према партнеру тако ни према заједници. Другим речима, сва одговорност коју она има, индукована је од стране друштва и норми које у њему важе.

Простор у коме она остварује свој лични интерес и у томе увек иде до максимума, дефинисан је са две целине. Прву чини само друштво са својим нормама и законима док други чини такозвани женски колектив или ти сестринство. Наиме мишљења сам да су све жене света на овај или онај начин, удружене унтар колектива који може да се сматра као неком врстом биолошког колектива, који поприма облике под цивилизације која постоји паралелно са мушком, јавном цивилизацијом. Другим речима, када се учи историја ми често знамо шта су радили разни краљеви и цареви, али врло мало знамо шта су радиле њихове жене. Изостављање жена из историје у опште не значи да оне историју немају, већ напротив само да иста није документована.

Ово значи да ће жена своје понашање унутар друштва дефинисати тако да оно користи како њој самој тако и свим женама унутар тог друштва и истовремено ће се повиновати нормама и законитостима које владају у том друштву. Уколико је друштво религиозно, она ће се понашати по свим правилима тог друштва, међутим на унутрашњем плану она ће увек тежити испуњењу своји личних интереса и у том напору увек ће ићи до краја и по сваку цену. Најбољи пример рецимо јесу жене које у Србији заступају тзв Патриотску страну. Оне ће бити свим срцем за српство и традиционализам али ће се лично облачити као похотне сплаварке од 100 евра сат са све бундицама и штиклама од 16 цм.

Проблем који женски солапсизам ствара у односу између мушкарца и жене, лежи у томе што мушкарци слепо верују да их жене могу волети због онога шта они јесу. Међутим, солапсиста, није у могућности да комуницира са спољним светом, те тако шта мушкарац јесте за жену је тотално не битно, оно шта је битно је њена лична перцепција мушкарца. Дебели гмаз од 140 кила без пара ће бити управо то, гмаз док ће исти такав са парама бити “меда”, за жену. Оно шта разликује меду од гмаза је корист коју жена има од тог мушкараца а не сам мушкарац.

Када жена види мушкараца од кога може имати користи, реалност, тај мушкарац, тада се интернализује кроз солапсистичку логику и постаје привлачан за њу. Она онда рационализује његове физичке недостатке и показује “разумевање” које се углавном своди на оправдање зашто је она са њим. Најљигавије је оно које гласи “он има душу” или нека слична моралистичка баљезгарија.

Солапсизам такође значи да у својој суштини, жена никада не може волети мушкарца на начин на који мушкарац воли њу. Мушкарац воли жену због тога шта она јесте и очекује да она њега воли на исти начин. Међутим, жена не воли мушкарца због тога шта он јесте, већ она воли идеју о мушкарцу.

Идеју о томе каквог мушкарца жели, она добија путем искуства и та слика заправо јесте слика свих оних момената када је она са тим мушкарцем доживљавала врхунац. Дакле ради се о слагалици која је сачињена од само најбољег из тих веза. Како време пролази и како жена доживљава више и више искустава, та слика постаје све сложенија и сложенија.

Међутим, она у себи носи једну велику замку и та замка се зове- Хипергамија.

-Хипергамија

Хипергамија, оквирно, значи да свака жена тежи да формира везе са партнерима који су њој једнаки или које сматра бољим од себе. Генерално хипергамија се везује за тенденцију жене да се удаје за мушкарце исте или више класе и никада ниже. Но ради се о знатно комплекснијем феномену од пуке удаје.

Наиме, како стиче искуство, као што сам предходно рекао, због солапсизма, жена у свом искуству са мушкарцима се фокусира само на оне делове и аспекте везе који су код ње произвели позитивна осећања. Проблем међутим настаје што у таквој поставци, сваки следећи мушкарац који уђе у њен живот, има тежи и тежи задатак јер он мора да сублимира све остале мушкарце у себи. Додатну компликацију, чини и то да жена има дуалистичку природу своје сексуалности. Она када је у плодним данима, тежи да се споји са мушкарцима који су алфе, који су на врху хиеархије док у неплодним, тежи да буде у друштву такозваних бета мушкараца који ће о њој бринути. Преведено, она ће увек тежити да има секс са мушкарцима који су примати али због њихове нестабилности и агресије, она ће такође тежити да о тој деци брину мушкарци који имају бета квалитете, тј су емотивни и који нису претња. Ако би се урадила генетска карта деце у Србији и родитеља, готово никакво изненађење не би било ако би она показала да 80 посто мушкараца заправо нису у опште биололшки родитељи своје деце. Нису јер правило 80/20 и те како важи у овом случају.

Правило 80/20 можда на најбољи начин осликава суштину женске репордуктивне стратегије и оно каже да ће 80 посто жена, бити заинтересовано за само 20 посто мушкараца који су на врху док ће 80 посто мушкараца потпуно бити игнорисано. Али о овоме касније, јер правило 80/20 није могуће разумети ако се не разуме хипергамија.У суштини, жена тежи да увек обезбеди себи најбољи могући генетски материјал и овај инстикт њу тера да константно тежи ка бољем и да никада не буде задовољна. Када попуцају све друштвене норме и када жена више није контролисана од стране друштвених норми, као што се то дешава на западу и у Србији, долази до смањења популације управо из овог разлога. Тај процес изгледа овако.

Млада Српкиња која је усвојила модерна схватања, почиње са сексуалним животом врло рано, сада између 13-14 године. До своје 28 године, која се оквирно сматра границом када њен физички изглед рапидно опада, она ће изјахати толико курчева да када би се дужине свих тих кита спојиле у једну раван, добила би се дужина која одговара орбити планете Земље. У том походу на пенис, она се прво јебе искључиво са алфама и игнорише бете. Најбољи доказ за ово, наћиће се у порасту полно преносивх болести и епидемије рака грлића материце, која долази од ХПВ вируса. Пораст рака у Србији нема никакве везе радијациојм која је последица НАТО бомбардовања, већи има везе са женском хипергамијом, јер ХПВ вирус изазива рак једнако како код мушкараца тако и код жена и није везан само за полне органе већ за цело тело. Тако од хпв-а страдају јебачи и рибе које им наскачу на киту. Бете које остају сувог курца, своју тугу тада утапају или у дрогу или алкохол или цигаре или себе израбљују толико мислећи да ће им статус и новац донети лепотицу за којом чезну и онда умиру од инфаркта са 35 година. Посебна бизарија јесте малолетна проституција, која се у Србији формулише кроз причу о педофилији. Наиме, култ старлете који се одомаћио у Србији, тражи од жене да се добро јебе, те тако клинке од 12 до 14 година, као сигурицу бирају пензосе и тренирају на њима, углавном за прву оралну фазу како би скинуле мрак и касније наставиле каријеру по сплавовима и са 18 већ увелико учествовале по оргијама на јахтинзима богатих Арапа, где им ови масовно пишају у уста за 1000 евра. Пуне пара и болести, јер су им вагине налик Чернобилском реактору, оне онда у Србији покушавају да изграде “каријеру” путем старлетизма и да се добро удају, очекујући од мушкарца сублимацију свих својхи предходних искустава. Тај митски мушкарац, мора да јебе као 20 годишња животиња на вратима клуба, да има тело у мишићима и са обавезним плочицама, да има пара као шеик и да има моћ као политичар и све то у земљи где је просечна плата 250 евра. Како такав мушкарац не постоји а њен солапсизам га константно тражи, то њу константно чини незадовољном јер она никако не може да нађе то шта тражи. Она тада ако одлучи да се скући, бира бету кога вара или се разводи од њега, и поново трага за алфа курчином и онда поново бета сигурицом. Упада у циклус ауто деструкције јер због солаписзма и хипергамије њој ничега никада није доста и њу ни један мушкарац не задовољава.

Ни један није њен “ниво”.

18 mišljenja na „Драган Томић-Хиџра 3, Солапсизам, Хипергамија и Бела Куга

 1. Г. Томић је рекао а рећиће још јер је ово ужасно комплексна тема али мислим да ће на крају дати одговоре из којих могу да се произведу акције како би се стање поправило.

  Sviđa mi se

 2. Da nisam u pravu Zornanaah ne bi prodala 250.000 milijardi kopija svoje slikovnice, gde uci kako da devojcica od 12 godina koristi sminku koja kosta 500 evra mesecno. I onda te klinke da bi bile ko zornanahaha moraju da duvaju kite penzosima za 1000 dinara a kada im keva to vidi na fesju eto soka o pedofilu. Pedofila ima ali daleko manje od mladih sestrica koje idu stopama soraje, mimi i blajeveraje. I konacno, da nisam u pravu, ne bi 90ih iskljucivo jurcale samo za krimosima, Giskama, Legijama i ostalim maco alfama i na taj nacin promovisale najgore u jednom drustvu. Sto nisu izlazile sa odlicnim studentima….Nema, ne igra materica, jer zeni nikada intelektualni deo nije znacio ista, vec samo cista fizika. Al polako, sticicu i do tog dela.

  Sviđa mi se

  • Zorana je prodala oko 16.000 primeraka te slikovnice, u njoj ne pise nigde o sminkanju, vec o nacinu zivota koji propagira Cosmopolitan (ako zelis poslacu ti knjigu na mejl) ; po popisu iz 2011. u Srbiji ima devojcica uzrasta od 10-14 168.450, 15-19 206.968, 20-24 214.510, tu knjigu nisu kupovale samo te od 10 godina vec i te od 24. Ako racunamo da je knjigu kupila iskljucivo prva kategorija (sto nije tacno) dobije se 9.5%; ako racunamo 10-24 , sto je vrlo realnije dobije se 3.7%. Te sto su kupile i dale 10evra za to sto ne vredi ni 300 dinara verovatno nju smatraju uzorom (njen nacin zivota), ali takvih nema ni 4%!! Isto te sto su jurcale za krimosima, nije ih bilo vise od danasnjih starleta.

   Sviđa mi se

  • Možda zato što doktori imaju dobar položaj u društvu, možda im ovaj posao osigurava poznanstvo s doktorima, itd. Bile bi one i doktorice al’ nemože svatko završiti med. fax. Žene su i ranije bile njegovateljice.
   Ovo 80% – 20% kod muškaraca ne štima jer bi to značilo da je 80 % muškaraca neženjeno?
   Radili su istraživanja u Francuskoj gdje su došli do zaključka da 12 do 20% djece u vrtićima, obdaništima nema biološke roditelje.
   Zvanična statistika kaže da u Italiji 10% stanovništva kontrolira 60-64% kapitala, u Njemačkoj je mislim 64%
   Mislim da je 70% žena inficirano virusom HPV? Vrlo vjerovatno i veliki postotak muškaraca, mislim daje u USA 1/4 stanovništva stalno inficirano nekom spolno prenosivom bolesti.
   Ovo dođe poput istrebljenja Indijanaca: vatrenom vodom, zaraznim bolestima, lošom ishranom, ..
   .
   Istinita priča, pok. vojni policajac Simo primjetio da mu vojnici nestaju iz kasarne. Naredi praćenje i otkriju da kroz rupu u ogradi vojnici bježe kod prostitutke. Simo uhapsi drocu i stavi je u zatvor da mu ne zarazi vojsku. Za nagradu ode na raport kod pukovnika JNA koji mu postavi pitanje. „Pa gde ti je oficirska čast, kako si mogao uhapsiti jednu damu?“ Nije ni čudno što su ’91 tako prošli.
   Mislim da je problem u slabom obrazovanju i u tome što muškari nemaj mozga i hrabrosti da daju šamarčinu korumpiranim političarima i sucima a ne promiskuetnim ženama.

   Sviđa mi se

   • Ne znam da li ovo i moze da se podvede pod problem, sa stanovista biologije ove stvari su normalne. Sad postavlja se pitanje da li hoces biologiju ili hoces civilizaciju?

    Sviđa mi se

   • Симу је командант требало да пошаље на чување оваца јер није курава недисциплинована већ његова војска… Зато је пропала ЈНА, свако је радио туђи посао у складу са србском традицијом ( у туђој руци увек већи комад, туђи посао бих увек боље (у)радио него свој, одговорност је за никоговиће који немају никог иза себе…).

    Sviđa mi se

  • Ово ти леже к`о „кец на десет“ 🙂 И тек ће се пројављивати оваквих примера који потврђују оно што покушаваш да осветлиш. Али „прејака“ статистика коју наводиш и користиш одаљава читаоце од суштине. Можда и што је тешко, површним запажањем или запажањем само у уском окружењу, појмити токове друштвеног и мушко-женског живленија. Све у свему: тек наступају „чуда велика“… 😉

   Sviđa mi se

 3. Posjekao!
  Posle ovog teksta svaki iskreni patriota u dusi bi morao da izvrsi suicid.
  Samo da vidim da li mi je jasno-tip sa haremom i kurava u gengbengu su ustvari dve vrste te zenske reproduktivne strategije,koje se primenjuju zavisno od okolnosti?
  Kazi mi samo,posto si bio u Ameriki,da li su zene tamo patrijarhalnije(jer mi se cini da jesu,a ove koje nisu putuju u porno industriju).Ne trolujem te stvarno me zanima.

  Sviđa mi se

  • Исто је све то, нема везе да ли је са села или из града, да ли је из Америке,Србије или Саудиске Арабије то је ствар генетике а не одгоја. Њихова биологија је једноставно таква и као таква је иста на целој планети. Зато и јесу сестринство, нешто као женски Борг.

   Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s