Београдска аудиција

Вучићи, Ђиласи, Дачићи, Јанковићи, Шутановци, Живковићи и други куртомуртисти су ту да покажу који од њих, или која комбинација њих, има најбољу вољу да се понаша како господар тражи.

СРБИСТ

У Србији мало-мало, па неки избори. Ових дана су у жижи други најважнији избори у земљи, београдски. Нема везе што по ликовима који су у игри не знаш да ли је 2012. или 2018., народ се, подстакнут што бијесовима, што убитачним активизмом страначких ботова, пали као хепо коцкица.

Па, и нека, демократија и јесте игранка за народ.

Аудиција у подобности

Међутим, српски избори, као и сваки демократски избори у земљи која је колонија, мање су надметање око заузимања позиција власти, а више аудиција за најподобније колонијално намјесништво. Газда изгради стратегију, постави циљеве и онда држи аудицију да види који му се колаборациониста највише уклапа у шему и којим Муртом да замијени Курту.

Петооктобарским превратом су на власт у Србији дошли људи који без уплате Стејт Департмента не би могли педесет људи извести на улице и, од тада, сваки избори су само утрка у томе ко ће се показати највољнијим да…

View original post 756 more words

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s